Portugal rondreizen langs pareltjes van hotels, voor een onvergetelijke vakantie!


Met Las Perlas reis je ontspannen per huurauto door afwisselend Portugal en verblijf je in hotels waar je erg blij van wordt!
Deze karakteristieke accommodaties zijn de basis van onze individuele Portugal rondreizen, van hieruit ga je het land van de fado, de port, de vissersdorpjes, verborgen strandjes en vriendelijke bevolking ontdekken en beleven.
 
Pareltjes van hotels
Verblijf in een romantisch en verstopt boetiek hotel, een statige pousada van meer dan 100 jaar oud, een piepkleine B&B, een landelijk gelegen quinta waar heerlijk voor je wordt gekookt, een strak design hotel of verblijf in een knus familiehuisje in een oud Portugees dorpje, een aantal van deze heerlijke logeeradressen uit ons grote en gevarieerde aanbod vind je als voorbeeld op deze site.
Al onze accommodaties zijn zeer verschillend van elkaar maar hebben twee dingen gemeen, ze hebben karakter en ze zijn allemaal door ons persoonlijk bezocht!
 
Persoonlijke excursies
Je Portugal rondreis laten we je vervolgens volop beleven met onze vele persoonlijke excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn.
Fiets door Lissabon; ontwerp je eigen mozaïek tegeltje; laat je rondleiden door een wijn bodega; beleef een fado avond met Portugese tapas; geniet van een heerlijke port proeverij; monster aan op een boottocht door Porto of doe mee aan een gezellige workshop koken in een landhuis; teveel om op te noemen en bij alle excursies maak je kennis met de lokale bevolking.
 
Kwaliteits reizen op maat
Las Perlas Portugal rondreizen zijn op maat, in overleg stellen we je persoonlijke rondreis samen op basis van je interesses en budget.
Maak kennis met onze kwalitatieve en gedetailleerde Portugal rondreizen en wordt net zo enthousiast als wij over dit heerlijke land!


tip Op deze site vind je een selectie van heerlijke hotelpareltjes.
Ons totale aanbod is echter vele malen groter, zodoende hebben wij
altijd wel een fantastisch logeeradres voor je in petto!

Las Perlas vestigingen
Las Perlas heeft zowel een vestiging in het zuiden van Spanje als in de gezellige binnenstad van Utrecht. Op afspraak kun je ons kantoor in Utrecht bezoeken om je Portugal rondreis op maat gezamenlijk met ons door te spreken.
 
Boek je een rondreis Portugal van minimaal 14 dagen bij ons dan ontvang je een superleuk Portugal reisboek van ons kado!
 
Las Perlas organiseert tevens bijzondere rondreizen in Spanje en Italië, neem een kijkje op onze andere websites Las Perlas Spanje, Las Perlas Andalusië en Las Perlas Italië!
 
22 oktober 2017

Las Perlas
Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
Tel.: 030-737 0817
E-mail: info@las-perlas.eu